headerPic

Lumenis One

xmEVJGd3ap3qk62B7vvihAKMlhv5JbjLuzNuZiddzEoOferind un spectru larg de energie Lumenis One poate fi folosit intr-o gamă largă de aplicații, Lumenis One oferă o combinatie superioară de putere, precizie si versatilitate. Conceput pentru a oferi niveluri optime de putere cu precizie fără precedent, aceasta platforma laser ofera o metoda de tratament avansat in medicina estetica.

Sistemul unic OPT (Optimal Pulse Technology) al platformei Lumenis One pentru IPL ofera:

 • abilitatea de a controla individual fiecare puls

 • pulsuri mai scurte pentru rejuvenare si tratamentul optim al leziunilor pigmentare

 • tratamentul pacientiilor cu ten de culoare inchisa

 • pulsuri cu putere omogena pentru un rezultat durabil si consistent

       

laser5Modulul IPL cu care este dotat Lumenis One beneficiaza de o singura piesa de mana cu sapte filtre substituibile oferind posibilitatea de schimbare rapida intre aplicatiile IPL, ceea ce reduce timpul de tratament si spatiul de stocare. Modulul IPL se poate utiliza pentru fotorejuvenare, tratamentul telangiectaziilor, leziunilor vasculare, hemangioamelor, angioam plan, leziuni pigmentare, epilare definitiva. Asigura confortul pacientului in timpul procedurii prin sistemul de racire SapphireCool Light Guides.

      

 

 

 

 

 

     laser6 Modulul LightSheer cu un laser dioda pentru epilare definitiva pentru toate tipurile de ten. Teoretic se poate epila orice tip (culoare) de par de oricare dimensiune.
Modulul dispune de un sistem de racire Sapphire Contact ChillTipTM

 

      

 

 

 

 

laser7Modulul Nd-YAG pentru tratamentul telangiectaziilor si venelor reticulare si tratamentul nonablativ a ridurilor, cu trei spoturi de dimensiuni diferite pentru acoperirea unui spectru larg de aplicatii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UltraPulse Fractional CO2 Laser

8 Usgweaaic18XGWuOZmUHDE2T0zjm5IltDrBGIhgAoDe peste 40 de ani, Lumenis este leaderul global în cercetarea și dezvoltarea, producerea și distribuția celor mai avansate sisteme laser cu lumină intens pulsată la nivel mondial. Lumenis deține peste 160 de brevete pe care se bazează o mare parte din industria laser. Având peste 80.000 de sisteme instalate în cabinetele de medicină estetică, dermatologie, urologie, oftalmologie, otolaringologie din întreaga lume, Lumenis este dedicat medicinei bazate pe lumină la cele mai înalte standarde internaționale. Considerat standardul de aur al laserelor CO2, UltraPulse a fost menționat în peste 90 de publicații. Cu lunga sa istorie de capacități fracționale, UltraPulse a deschis drumul în reîntinerirea fracțională și tratamentul cicatricilor vizibile.

          UltraPulse®, mult mai mult decât un laser fracțional
Având o putere de șase ori mai mare decât majoritatea laserelor CO2, sistemul UltraPulse este laserul pentru aplicații avansate. Asigurând viteză, versatilitate, performanță și precizie, UltraPulse susține cu ușurință o gamă completă de funcții estetice și chirurgicale.

 

Sigur. Precis. Puternic și rapid.
      - de 6 ori mai puternic decât alte lasere CO2
      - o adâncime de penetrare de 4 ori mai mare decât orice alt laser CO2 (până la 4,0 mm)
      - o viteză de tratament de 2 ori mai mare decât cea a majorității laserelor CO2
      - o putere de 240 Watts la nivelul țesuturilor
      - o energie de 225 mJ
      - un raport ablație/coagulare optim
      - un singur tratament eficient, un singur pasaj = > recuperare rapidă
      - tehnologii brevetate avansate
      - oferă cele mai multe opțiuni de furnizare
      - adaptabil, cu o versatilitate inegalabilă în ce privește gama de tratamente
      - 34 de indicații de dermatologie și chirurgie plastică autorizate de FDA

Tehnologia UltraPulse

Tehnologia UltraPulse cu laser CO2 cu unde scurte pulsatile de înaltă energie creează o leziune precisă cu ajutorul ablației straturilor subțiri și coagulării dermice controlate, cu o zonă predictibilă de leziuni termice reziduale. Clinic, se obține o ameliorare generală a aspectului pielii, cu o reducere a lentiginelor solare, keratozelor actinice și ridurilor și o ameliorare a pigmentării și tonusului pielii. Histologic, se produce o normalizare citologică și arhitecturală a epidermei și formarea unei zone de refacere dermică constând din fascicule de colagen dense, paralele, într-un derm papilar și reticular extins. Profunzimea încălzirii dermice prin lezare termică reziduală dictează gradul de ameliorare clinică și histologică rezultat, împreună cu durata vindecării plăgii și a eritemului postoperator.

Active Fx

Active Fx poate fi utilizat în tratamentul multor patologii tegumentare incluzând petele datorate vârstei, ridurilor fine, pori mari, cicatrici acneice, pigmentare neuniformă și laxitate tegumentară. Nu numai că Active Fx este foarte eficient pentru aceste afecțiuni, ci și necesită o singură ședință, motiv pentru care este ideal pentru persoanele active. Pacienții pot constata imediat o întindere tegumentară și o îmbunătățire semnificativă a tonusului și texturii tegumentare. Recupererea după Active Fx este în general între 4 și 7 zile. Laserul stimulează producția de colagen nou în piele, rezultând o îmbunătățire a elasticității și o bază pentru suport. Tegumentul continuă să se îmbunătățească până la 6 luni după o ședință de tratament.

Deep Fx

Cu ajutorul Deep Fx stratul profound al pielii este revitalizat folosind un laser fracțional inovativ care produce rezultate într-un singur tratament cu recuperare scurtă. Pacienții constată îmbunătățire semnificativă a ridurilor fine și adânci, și a cicatricilor după o singură ședință. Deep Fx este un tratament revoluționar cu enegie laser pentru a reduce efectele îmbătrânirii. Deep Fx furnizat de către Lumenis UltraPulse®, acționează prin distrubuirea precisă a mii de pulsuri laser subțiri în straturile profunde ale pielii. O singură ședință de tratament cu Deep Fx furnizează rezultate importante și imediate. Deep Fx realizează mai mult decât diminuarea imperfecțiunilor, este capabil de a elimina urmele îmbătrânirii și expunerii la soare, furnizând o soluție excelentă pe termen lung.

SCAAR Fx

             Modul SCAAR Fx furnizează o coagularea și ablația sinergică pentru resurfațare avansată (Synergistic Coagulation and Ablation for Advanced

Resurfacing - SCAAR). Modul unic SCAAR FX al UltraPulse permite tratamentul unui număr de leziuni cutanate severe care necesită coagularea și

ablația sinergică pentru resurfațare avansată. Leziuni cutanate vizibile, complexe și profunde, ca cicatricile chirurgicale și cele provocate de acnee, 

pot fi tratate ca niciodată până acum cu efecte secundare minime și rezultate mai eficiente. S-a demonstrat că tratamentul acestor tipuri de cicatrici

vizibile ameliorează calitatea vieții pacienților prin ameliorarea structurii și mobilității, precum și a aspectului pielii.

              Inciziile

              Laserul CO2 se indica in excizia tumorilor cutanate de toate tipurile. Este un tratament ultrarapid, sigur, nedureros cu recuperare rapida si

cicatrici minime. Avantajele Laserului in ceea ce priveste inciziile cutanate sunt:

 • Puterea mare pe suprafață mică ceea ce permite excizii riguroase și precise fără sângerare
 • Precizie înaltă ceea ce perimte excizia din regiuni dificile ale corpului: nas, ureche, pleoapă, gură
 • Hemostază eficientă și vizualizare bună a câmpului operator
 • Complicații postoperatorii mai reduse comparativ cu tehnica clasică (edem și echimoze minime).

              

 IDAS KTP laser 

Sistemul LBO laser IDAS este mai puternic, versatil si mai economic decat laserele KTP traditionale cu beneficii clare:              idas

Puternic si eficient

 • Putere de 8 watt
 • Pulsuri foarte intense scurte

Gama larga de alicatii

 • Marimea spotului intre 0.2 si 2 mm pentru vase de dimensiuni mici
 • Mod de functionare in pulsuri sau continuu
 • Specializat in tratamentul leziunilor vasculare de dimensiuni mici
 • Util in mica chirurgie

Usor de transportat si folosit

 • Software intuitiv usor de folosit
 • Design compact