headerPic

 

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră se modifică. Cu timpul, volumul natural al pielii tinere începe să se reducă și se formează ridurile și pliurile.

 Laserul fracționat Ultra Pulse modul Deep Fx are o eficiență maximă în cazul ridurilor și pliurilor adânci din treimea inferioară a feței, ca „ridurile de râs”, „ridurile de zâmbet” sau „parantezele” (pliurile nazolabiale), sau „ridurile de marionetă” (comisurile orale) dar și asupra ridurilor din jurul ochilor (laba gâștei). Aceste riduri se reduc semnificativ după o ședință de tratament, iar rezultatele continuă să se imbunatațească timp de 6 luni prin formare de colagen nou. Rezultatele sunt asemănătoare cu cele ale unui lifting facial.

 Prin modul Active Fx se tratează ridurile fine mai ales din zone ale expresiei faciale ca fruntea (riduri de îngrijorare), zona dintre sprâncene (riduri glabelare) și din jurul ochilor (laba gâștei). Recupererea după Active Fx este în general între 4 și 7 zile. Laserul stimulează producția de colagen nou în piele, rezultând o îmbunătățire a elasticității și o bază pentru suport.

 Tratamentele laser se pot asocia în cazul ridurilor dinamice cu injectări de toxină botulinică sau în cazul ridurilor statice cu injectări de acid hialuronic.